Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES
  • support@hostessaustria.at

Meeting hostess Amsterdam

Meeting hostess Amsterdam

SPARQ – Amsterdam, Noord-Holland – Wil jij werken als gastvrouw in een warm en zelfstandig team waarbij gastvrijheid centraal staat? Als meeting hostess bij deze locatie in Amsterdam Sloterdijk ga je parttime aan de slag. Je werkt in een professionele en formele omgeving waar je verantwoordelijk bent voor het beheer van de vergaderzalen. Je controleert de vergaderzalen en zorgt dat deze er netjes uitzien. Verder behandel je verzoeken met betrekking tot vergaderlunches en communiceer jij dit vervolgens op een professionele… wijze richting de leveranciers en de klant. Als meeting hostess fungeer je als tussenpersoon en zorg je dat alles tijdig en correct geregeld wordt, je stelt je dienstverlenend op. Je komt te werken in een warm en zelfstandig team. Je werkt samen met de receptie en de telefooncentrale. Binnen het team staat collegialiteit centraal, ze helpen elkaar waar nodig. Ben jij de meeting hostess die net een stapje harder loopt en stel jij je proactief op richting andere partijen? Dan ben jij de perfecte…

Registrieren | Register

Jobs