Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES
  • support@hostessaustria.at

Word hostess voor een toonaangevend vastgoedbedrijf in Diemen

Word hostess voor een toonaangevend vastgoedbedrijf in Diemen

YoungCapital – Amsterdam, Noord-Holland – als supermarkt, winkels, barretjes en restaurants, gemeenschappelijke ruimtes, studie ruimtes, wasserettes en vele andere faciliteiten, op slechts 1 locatie. De functie: Als hostess ben jij het visitekaartje van het bedrijf, jij zal contact hebben met alle huidige en toekomstige bewoners. Je zal de nieuwe bewoners in huizen en zorgt ervoor dat ze zich meteen thuis voelen! Daarnaast zal je bezig zijn met administratieve werkzaamheden en zal je ook meewerken met de vele evenementen die worden georganisseerd…

Registrieren | Register

Jobs