Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES
  • support@hostessaustria.at

Host/Hostess ANWB Den haag

Host/Hostess ANWB Den haag

Facilicom – Den Haag, Zuid-Holland – Gastvrouw gastheer horeca host hostess receptionist bijbaan administratief medewerker Placement date 2019-04-23 Closing date Location Den Haag Ervaringsniveau , Opleidingsniveau , , Functiegebied division Regio country Functieomschrijving Zorg jij graag voor mensen en wil je aan de slag als gastvrouw of gastheer? Heb je ervaring als receptionist, ben je administratief medewerker of heb je juist een achtergrond in de horeca? Dan is dit een mooie stap voor jou! Wij bieden jou… een baan als host / hostess bij de ANWB in Den Haag. Je vindt het leuk om gasten te woord te staan en wegwijs te maken in het gebouw. Samen met een enthousiast team collega’s zorg jij ervoor dat de bezoekers zich welkom voelen. Je bent behulpzaam en hiervoor ontvang je veel waardering. In deze functie zal je voornamelijk staan en lopen. Functie-eisen Je hebt bij voorkeur werkervaring als gastvrouw of gastheer, receptioniste of administratief medewerker of je hebt in de horeca gewerkt. Je zoekt…

Registrieren | Register

Jobs