Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES
  • support@hostessaustria.at

Hostess (m/v) Damart Lommel

Hostess (m/v) Damart Lommel

Start People – Lommel, Limburg – Functieomschrijving Als promomedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. Je staat in voor het onthaal en bediening van de klanten tijdens een klantenevent in de Damart-winkel. Profiel Je hebt reeds enkele ervaringen in een vergelijkbare functie. Je bent een vlotte spring-in-‘t-veld die de klanten op een vlotte manier onthaalt en bedient. Aanbod Tijdelijke opdracht 17/05 – 18/05 van 9u30 tot 17u30 Bedrijfsinfo Damart beoogt het welzijn sinds meer dan 50 jaar. De artikelen die het label van de magische vezel Thermolactyl dragen, zitten meer dan ooit comfortabel en worden bijzonder op prijs gesteld door steeds meer klanten. Damart is eveneens gevestigd in Frankrijk, in Groot-Brittannië, in Zwitserland en in Japan en is vandaag de dag dé internationale referentie geworden en beoogt thans de plaats als Europese leider op de markt van de senioren. Welzijn is voor Damart tevens de mogelijkheid aan zijn klanten bieden om een goe…

Registrieren | Register

Jobs