Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES
  • support@hostessaustria.at

Hostess Amsterdam-zuidoost

Hostess Amsterdam-zuidoost

SPARQ B.V. – Amsterdam, Noord-Holland – Ben jij de hostess die bezoekers met een glimlach verwelkomt en maak je graag een praatje met iedereen? Dan pas jij goed bij deze locatie! Je gaat aan de slag voor een IT-bedrijf in Amsterdam-zuidoost. Dit bedrijf levert en beheert hybride cloudomgevingen aan de top van het bedrijfsleven en vele non-profitinstellingen, zoals ziekenhuizen en ministeries. Je komt te werken in een moderne omgeving. Het bedrijf vindt gastvrijheid erg belangrijk. Als hostess weet je als geen ander wat gastvrijheid… inhoudt, jij weet iedereen met een glimlach te verwelkomen. Benieuwd hoe een werkdag eruit ziet bij dit IT-bedrijf? Lees dan snel verder! Als hostess begin je de werkdag met een ronde langs alle vergaderzalen om te kijken of deze gereed zijn voor gebruik. Je vult de koffiebonen bij en controleert meteen of er nog genoeg bekers zijn. Je ruimt de vaatwasser uit en haalt een doekje over het aanrecht. Vervolgens loop je naar de receptie om de eerste bezoekers te ontvangen. Je verwijst de bezoekers…

Registrieren | Register

Jobs