Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES
  • support@hostessaustria.at

Promotiemedewerker/hostess (M/V)

Promotiemedewerker/hostess (M/V)

Werkis – Zwolle, Overijssel – Functieomschrijving: Help jij graag mensen uit de brand? Schrik jij niet van contact met mensen? Ben jij degene met een vlotte babbel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een promotiemedewerker/hostess. In deze functie ga jij parttime óf fulltime aan de slag bij dit bedrijf om klanten door heel Nederland van dienst te zijn, dit doe je samen met een gezellig team van collega’s. Word ik dan zo’n gladde verkoper die iedereen veel te blij aanspreekt? Nee! Als parttime… of fulltime promotiemedewerker/hostess hoef je je geen zorgen te maken dat je klanten producten gaat aansmeren. Integendeel, jij adviseert en informeert (bestaande) klanten met de behoefte die zij hebben. Klanten die jij bezoekt zijn er van op de hoogte dat jij langs komt. Dus jij komt bij hen langs op afspraak, de koffie staat vast klaar en jij vertelt alle informatie die de klant graag wil weten. Uiteindelijk wil jij natuurlijk wel die felbegeerde handtekening, dus een beetje commerciële competenties…

Registrieren | Register

Jobs