Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES
  • support@hostessaustria.at

Host/Hostess Restaurant 38uur/week

Host/Hostess Restaurant 38uur/week

Antwerp – Opgericht in 1954, is Daoust de Human Resources onderneming met de meeste ervaring in België. Omschrijving vacature – Je neemt de honneurs waar aan het onthaal van het restaurant. Als gastheer/-vrouw zorg je voor een eerste warm contact met de restaurantgasten, je maakt hen wegwijs en zorgt voor een professioneel aanspreekpunt tijdens hun bezoek. – Jij bent dé belangrijkste contactpersoon, aangezien je de eerste én laatste indruk nalaat bij onze gasten. – Een perfecte hygiëne van de ontvangstruimte, de juiste stemming d.m.v. kaarsen, muziek en klimaat, … zijn jouw verantwoordelijkheid. Uw profiel – Juist afgestudeerd of reeds een eerste werkervaring – Een verzorgd voorkomen – Je bent van nature een gastgericht persoon en stelt jezelf garant voor kwaliteit en service van het hoogste niveau – Wanneer je een opleiding hebt genoten in restaurant management, hotel-onthaal, of dergelijke, maak je op ons een sterke indruk – Je spreekt beschaafd Nederlands en hebt een ken…

Registrieren | Register

Jobs