Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES
  • support@hostessaustria.at

Administratieve Hostess

Administratieve Hostess

Page Personnel – Ghent, East Flanders – Onze klant is vandaag de grootste autoverdeler van de lagen landen. Ze staan gekend voor hun uitzonderlijke commerciële en technische service. Je komt er terecht in een oase van moderniteit en klasse. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van klanten. Je zal hulp en informatie aanbieden, zowel telefonisch als face-to-face. Je zal verschillende administratieve taken uitvoeren, zoals classificatie van documenten. Je bent de rechterhand van de Marketing Manager. Je zal de kans krijgen om deel te nemen aan externe events. Ben je op zoek naar een eerste werkervaring? Heb je een commerciële flair? Wil je liever niet verder studeren en toch een opstapje krijgen bij een subliem automerk? Ben je de Nederlandse taal eigen? Heb je altijd een glimlach en ontvang je graag mensen? Stuur dan gerust jouw CV naar of appliceer online! Secundair onderwijs…

Registrieren | Register

Jobs