Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES
  • support@hostessaustria.at

Onthaal hostess m/v (H/F) [GENT]

Onthaal hostess m/v (H/F) [GENT]

Ghent, East Flanders – Als onthaalmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van kassa en klantendienst om ervoor te zorgen dat de klanten op aangename en efficiënte wijze geholpen worden bij vragen over hun klantenkaart, bestelling, afhaling, klacht, terugbetaling, … Naast direct klantencontact heb je regelmatig telefonische oproepen en zorg je ervoor dat klanten correct worden doorverbonden naar een specifieke afdeling.in de winkel Je bent eveneens verantwoordelijk voor de dagelijkse controle van de kassa’s en let er op dat betalingen en terugbetalingen in orde zijn. Votre profil Expérience(s) professionnelle(s) : Métier : Durée : Secteur : Agent d’accueil 6 mois Formation(s) : Etude Domaine Niveau non précisé Domaine non précisé Langue(s) : Langue Niveau Néerlandais Bonne connaissance Description libre : Personen onthalen en hun vraag identificeren Kopiëren, klasseren, intikken, lay-out verzorgen, … van documenten Telefonische opro…

Registrieren | Register

Jobs