Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES
  • support@hostessaustria.at

Hoofd hostess Zoute Grand Prix 10 tot 13 Oktober (m/v)

Hoofd hostess Zoute Grand Prix 10 tot 13 Oktober (m/v)

Konvert – West-Vlaanderen – Voor de Zoute Grand Prix zijn wij op zoek naar 2 hoofd hostessen om te werken tijdens dit prestigieuze evenement. Deze vindt plaats van donderdag 10/10 tot zondag 13/10 Als uithangbord ben je een aanspreekpunt van dit luxe event. Daarom gaan we op zoek naar kandidaten met een verzorgd voorkomen Indien je eerder gelijkaardig werk hebt gedaan is dit zeker een pluspunt Je bent vrij van donderdag 10/10 tot zondag 13/10 Aangezien het internationale karakter kan je je ook uitdrukken in Frans en het Engels ( basisgesprek ) De toegang en verplaatsingen van personen binnen de organisatie, sites en lokalen controleren. Personen informeren en doorverwijzen of begeleiden naar de gevraagde gesprekspartner, dienst of plaats. Personen onthalen en hun vraag identificeren Je krijgt de kans om deel te nemen aan dit internationale event gericht op oldtimers en GT auto’s. Goede verloning Je werkt voor een internationale organisatie die verschillende luxe events doorheen het jaar organiseert Je kri…

Registrieren | Register

Jobs