Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES
  • support@hostessaustria.at

Student hostess Knokke

Student hostess Knokke

Adecco – Knokke, West Flanders – Voor een winkel met prachtige interieurartikelen in Knokke zoeken wij een student voor de kerstvakantie. Taak : de klanten aanspreken en vragen naar hun belevenis tijdens het winkelen, registreren op een I-pad. Profiel – verzorgd voorkomen – je spreekt perfect nederlands – je bent bij voorkeur de 4 dagen beschikbaar Aanbod Studentenjob in de kerstvakantie : zaterdag 21/12 zondag 22/12 zaterdag 28/12 zondag 29/12 Telkens van 11u00 – 18u00 Ben jij de geschikte kandida(a)t(e)? Wacht niet langer en solliciteer dan nu via de sollicitatieknop met CV. Vergeet niet om je sollicitatie achteraf te valideren door op de link in de bevestigingsmail te klikken. Mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen, neem dan een kijkje in je junkmail. Kom gerust langs elke werkdag 9h-11h aan het onthaal met je recente CV, of mail je CV naar brugge.301@adecco.be of bel ons 050 44 61 30 met vermelding van de referentie 27036…

Registrieren | Register

Jobs