Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES
  • support@hostessaustria.at

Student host / hostess flyeren met rijbewijs B pretpark

Student host / hostess flyeren met rijbewijs B pretpark

Adecco – Sint-Michiels, West Flanders – Voor Boudewijn Seapark te Brugge zoeken wij studenten voor het promoteam om op verplaatsing te flyeren Taken: – Je deelt flyers uit aan voorbijgangers op verschillende locaties (stad, kust…) – Je bent een vlotte babbelaar en spreekt mensen enthousiast aan over het park – Je werkt samen met een andere student, waarvan 1 met de wagen rijdt Profiel Wat verwachten wij van een student promoteam? – Je spreekt perfect Nederlands – Je spreekt ook basis Frans, zodat je ook de franstalige bezoekers te woord kan staan – Je bent goedlachs en klantvriendelijk – Je hebt een verzorgd voorkomen – Je beschikt over een rijbewijs B – 1 van de 2 studenten moet een rijbewijs B hebben met rijervaring – Je bent beschikbaar vanaf eind juni, na je examens – je bent de volledige maand juli beschikbaar Aanbod Aanbod: – Studentenjob – Je start na je examens in juni en werkt tot eind juli, eventueel ook eerste week augustus. Je moet zeker de volledige maand juli kunnen werken – Daguren – 5 da…

Registrieren | Register

Jobs